Κ Α Λ Λ Ι Σ Τ Η
Επιπλωμένα Διαμερίσματα
 
 
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Πάνω στη γραφική παραλία της Φοινικούντας βρίσκεται το συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων ΚΑΛΛΙΣΤΗ. Σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο, διαθέτει 12 δίκλινες ή τρίκλινες γκαρσονιέρες κλιματιζόμενες, με ανεξάρτητα μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα, κουζίνα με τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό με ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο και μπάνιο. Με διακριτική φροντίδα το προσωπικό μας θα κάνει τη διαμονή σας, άνετη και ευχάριστη, σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.
Καλως ηρθες στην Φοινικούντα!

Η Φοινικούντα, είναι ένα γραφικό ψαροχώρι δίπλα στη θάλασσα, εκεί που σκάει το κύμα, στο μυχό ενός μικρού κόλπου. Βρίσκεται στα νότια του Μοριά, ανάμεσα στις ιστορικές πόλεις της Μεθώνης και της Κορώνης. Τοπίο μεθυστικό, πεντακάθαρες ακρογιαλιές, με άμμο και ψιλό βότσαλο. Η Φοινικούντα λουσμένη στο φως του λαμπερού ήλιου και στο χρώμα των πυκνόφυλλων πλαγιών και ελαιώνων, στέκει και σας περιμένει. Μυρωδιές και γεύσεις που φέρνει ο δροσερός μπάτης, οι φιλόξενοι κάτοικοι και τα νοστιμότατα φρέσκα ψάρια. Τόπος αγνός, σας προκαλεί να τον χαρείτε και σας γεμίζει χαρά, γαλήνη και ζωή. Η ιστορία της Φοινικούντας χάνεται στους αιώνες. Είναι ο «Φοινικούς λιμήν» όπως αναφέρει ο Παυσανίας. Ίχνη αρχαίων οικισμών σώζονται εδώ, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Για όσους αγαπούν τις περιηγήσεις, η Φοινικούντα μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο ώστε να επισκεφτούν τα Κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης, το Νιόκαστρο της Πύλου και το Παλιό Ναβαρίνο, το Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων της Πύλου, το ανάκτορο του Νέστορα στη Χώρα με τους θολωτούς τάφους, την Αρχαία Μεσσήνη, τη Νήσο Σαπιέντζα και το Πολυλίμνιο Χαραυγής.


  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΕXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΛΑΙΩΝΕΣ Β ΚΟΤΣΙΡΙ. Από τους ελαιώνες της οικογένειας Κοτσίρη που βρίσκονται στις εύφορες πλαγιές της Φοινικούντας καθώς αγναντεύουν το πέλαγος και λούζονται από το λαμπερό ήλιο, παράγεται το ελαιόλαδο με την επωνυμία ΕΛΑΙΩΝΕΣ Β. ΚΟΤΣΙΡΗ. Ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας, το οποίο τυποποιείται σε επιλεγμένη ποσότητα και φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της ευλογημένης Μεσσηνιακής γης.

Τηλ. 27230 71170
Kιν. 6937 424 028
ΚΑΛΛΙΣΤΗ
Επιπλωμένα Διαμερίσματα
Φοινικούντα Μεσσηνίας,
ΤΚ 240 06

sonia@kallisti-finikounda.com
Τηλ. 27230 28527
Kιν. 69365 95532
Fax 27230 28528

© Καλλίστη Φοινικούντα 2018